Du kan nu hyra Grön Styrkas lokal

Håll egna föreläsningar, kurser, träffar, workshops Förverkliga Dina mål som 

privatperson och/eller egen företagare

Grön Styrka ger Dig också möjligheten att hyra lokalen till att själv dela med dig av din kunskap, vetskap eller historia i föreläsning eller workshop - förverkliga dina mål att få igång eller driva ditt egna företag genom att ha en egen inspirationsträff eller kurs. Men även Du som privatperson kan hyra och dela med dig av något du brinner för. 

Det finns många vägar att nå sina mål. 

Allt är möjligt!


Info om priser och om Grön Styrkas verksamhet på www.gronstyrka.webnode.se KUNSKAP INSPIRATION 

MOTIVATION MEDVETENHET


• rådgivning/vägledning • föreläsningar • workshops • aktiviteter • •träffar • behandlingar

Grön Styrka förmedlar "GOOD VIBES" 


-inspiration, aktiviteter och ger tips, råd, kunskap, ideer

till en hälsosam, lustfylld livsstil som innebär positivt tänkande,

goda intentioner och visioner,

god kosthållning, enkel och nyttig matlagning,

allt med omtanke om planeten, människan och medmänniskan.


Om Grön Styrka 

startades upp av Emma, våren 2016 efter att i flera år varit en hållbar livsstil som utvecklats genom kunskap och erfarenheter.

Grundtanken är att varje människa ska kunna leva en hälsosam livsstil utan att känna att det är komplicerat eller kostar mer..

Emmas mål och vision är att dela med sig av sina kunskaper och erfarenheter om hur människor och DU kan få i dig mera av eller bara leva på näringsrik, vegetabilisk, naturlig kost och hur du gör detta till din vardag.

Med hjälp av personlig rådgivning sätts mål och ges redskap som gör att du får fram vad som gynnar dig och vad som kan få dig i balans både genom kosten men också mentalt med hjälp av övningar och tankebanor.

Tillsammans med inbjudna föreläsare, aktörer, samarbeten bjuder Grön Styrka in dig till en harmonisk välkomnande miljö att utvecklas och inspireras i. Du får med dig motivation och kunskap att fortsätta din resa med.


Varmt välkommen